Marktconsultatie herbestemming brandweerkazerne

08-06-2022

Marktconsultatie herbestemming brandweerkazerne Almen

Denk mee in de herontwikkeling van de brandweerkazerne in Almen! Vraag uiterlijk 28 juni 2022 de informatie op om mee te doen aan de marktconsultatie. De schriftelijke ronde van de marktconsultatie sluit namelijk op 7 juli 2022 om 12.00 uur.

De brandweerkazerne in Almen krijgt na verhuizing naar de nieuwbouw een nieuwe bestemming. Gemeente Lochem wil de markt benaderen in de vorm van een biedprocedure. Om zo te komen tot een nieuwe invulling van de brandweerkazerne aan de Berkelweg 2a in Almen.

Marktconsultatie vooraf

De marktconsultatie is een voorbereiding op de biedprocedure die start in de tweede helft van 2022. Want voordat die kan starten, is een Programma van eisen nodig. En we willen dat dit zo goed mogelijk aansluit op wat er in de markt mogelijk is. De gemeente consulteert de markt samen met de Vereniging Almens Belang.

Doe mee!

Bent u geïnteresseerd om op deze mooie plek iets te ontwikkelen? Of heeft u misschien al ideeën of een plan? De gemeente nodigt geïnteresseerde (markt)partijen van harte uit om aan de marktconsultatie deel te nemen. Meedoen aan de marktconsultatie staat los van meedoen aan de vervolgstap, de biedprocedure. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie die u verstrekte of kreeg.

Zo doet u mee

Om mee te doen aan de marktconsultatie, stuurt u een e-mail naar inkoop@lochem.nl . Zet daarin uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Wij sturen u dan de informatie die u nodig heeft om mee te doen aan de marktconsultatie. Het formulier waarop u een aantal vragen moet beantwoorden stuurt u uiterlijk 7 juli 2022 om 12.00 uur in. Na 7 juli kunt u niet meer meedoen met de marktconsultatie.